Vikten av samarbete


Rasmus Isaksson: En del av den obekväma tystnaden i valrörelsen tror jag tyvärr att vi i funktionshinderrörelsen får ta på oss. Vi lyckades inte nå fram.

Valdebatt utan rättigheter


Rasmus Isaksson: Valrörelsens avsaknad av ett inkluderande synsätt ger upphov till en haltande problemanalys och få konkreta lösningar.

Genialiskt drag på Facebook


Ledare: Mina tweets sprids snabbare genom politikens korridorer än vad det tar för mig att åka till Riksdagen och dela ut flygblad till ledamöterna, skriver Rasmus Isaksson.

Ledare: Fortfarande på undantag


Rasmus Isaksson: Trots att bristande tillgänglighet ska ses som diskriminering anses det ändå inte rimligt att jag kan kräva det som andra medborgare tar för givet.

Rätt fokus i valrörelsen


Rasmus Isaksson: Under supervalåret måste vi visa att frågorna vi driver inte är några bagateller som bara rör oss med nedsatt funktionsförmåga.

Minglandets kraft


LEDARE: Man ska aldrig underskatta minglandets positiva effekt på påverkansarbetet, skriver Ramus Isaksson.

Bestraffat kollektiv


Jag utreds i en nära på fanatisk anda, skriver Rasmus Isaksson i sin första ledare som DHR:s ordförande.

Tiden avslöjar allt


LEDARE: Det är en paradox och realitet att samtidigt som vi fått allt finare ord och tyngre dokument har verkligheten rört sig åt andra hållet, skriver Maria Johansson i sin sista ledare för SHT.

Det går – när man vill


Vallagskommitténs betänkande visar att det går utmärkt att lägga förslag som flyttar fram positionerna, skriver Maria Johansson.