Debattvinjett med bild på Nisse DuwählSamtliga EU-kandidater, som valde att svara på mitt debattinlägg, framhävde på ett eller annat sätt i sina svar  ”lika för alla principen”. 

Nu när valrörelsen har kommit igång på allvar och plakat och traditionella valstugor är på plats är ändå allt sig precis likt. Här hemma på ”mitt eget torg” står ett antal valstugor och som vanligt kan jag inte komma in i någon av dem – samtliga är otillgängliga. Jag undrar självklart om kandidaterna verkligen menade vad de sa? Praktiken visar inte det.

Hur ska man kunna tro partierna om de säger en sak och gör en annan och inte följer de lagar som de instiftar?
Leva som man lär är något jag håller högt i alla fall och kanske jag en dag i demokratins namns ska kunna besöka en valstuga.

Text:

Kommentarer är avstängda.